Proef ambacht, vakmanschap & liefde

In de mooie Beemsterpolder is sinds juni 2012 het mooie Poterne restaurant gevestigd. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in het middenschip van het fort. Neem plaats in een van de vleugels voor een culinaire beleving. Chef-kok Paul de Graaf bereidt dagelijks een wisselend menu. Met verse producten uit de streek en van het seizoen. Steeds van dichtbij en bijzonder smaakvol en toch altijd weer anders. De wijnkaart met meer dan 40 wijnen completeert het menu. Het interieur is warm, stijlvol & gezellig.

Dagelijks geopend voor ontbijt, kopje koffie, lunch, borrel, (wijn)proeverijen & diner. Bij mooi weer is het lounge terras geopend. Het restaurant is apart van het wellness resort en bevindt zich op slechts 20 minuten van Amsterdam. Laat u verrassen door de smaken van het seizoen. U bent van harte welkom.

MENU

 

 

 

Fort Resort Beemster - wellness - spa - sauna - hotel - restaurant - potern restaurant - vergaderingen - bruiloften - trouwlocatie - massage - maincure & pedicure - gezichtsbehandelingen - hammam - centraal gelegen van Amsterdam, Purmerend, Volendam, Alkmaar - Noord-holland