Trouwen bij Fort REsort Beemster

EEN droombruiloft op een unieke locatie

Een onvergetelijke dag

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bijzondere dag om samen te vieren met alle mensen die jullie lief hebben. Met onze jarenlange ervaring is jullie trouwdag bij ons in goede handen. Omdat we hoge kwaliteit willen leveren organiseren we maximaal vier huwelijken per maand. Zo kunnen we iedere bruiloft de aandacht geven die het verdient.

Wie Fort Resort Beemster binnenloopt, ervaart direct de bijzondere sfeer. Het voormalige fort is omgetoverd tot een uniek en sfeervol resort. Hier kunnen jullie je trouwdag vieren op één locatie van officiële ceremonie tot aan de huwelijksnacht. Alles klopt en aan alles is gedacht. 

Het jawoord kan in de Fortzaal gegeven worden en bij mooi weer is het prachtig om de ceremonie buiten te houden op ons lounge terras.

Diner en feest

Voor het diner zijn er diverse mogelijkheden: van een fort grill tot gastronomisch diner. In de zomermaanden serveren we het diner buiten in onze sfeervolle bedouine tent. In de wintermaanden gebruiken we hiervoor onze Fort zaal.

Het trouwfeest vindt plaats in de prachtige Fort zaal met bar en open keuken. Kies je eigen dj of band om het feest onvergetelijk te maken.

OVernachten

Als je bij ons trouwt staan er 12 hotelkamers tot je beschikking. Als bruidspaar breng je de huwelijksnacht natuurlijk door in een van de prachtige suites. De andere bruiloftsgasten kunnen overnachten in een van de andere luxe kamers van het fort. 

Zijn er meer vrienden of familieleden die willen blijven? Het is mogelijk 4 extra kamers bij te boeken in de Fortwachterswoning, op 50 meter afstand van het fort.

De volgende ochtend kunnen jullie tijdens een gezamenlijk ontbijt napraten over jullie bijzondere dag.

Willen jullie nog even ontspannen nagenieten? Dan kun je een heerlijke verwendag in onze luxe wellness reserveren.

Persoonlijk advies

Als je trouwt bij Fort Resort Beemster vieren jullie je droombruiloft op één locatie, waar alles mogelijk is om er een onvergetelijke dag van te maken; ceremonie, diner, feestavond en de huwelijksnacht. 
Met ons persoonlijk advies, jarenlange ervaring, kennis en gastvrijheid maken we van jullie bruiloft een onvergetelijke dag.

Dit exclusieve droomhuwelijk beleven jullie bij ons vanaf € 7250,-

Deze prijs is inclusief de huur van de Fortzaal, een deel van het loungeterras en onze bedouinetent met open keuken en bar. Daarnaast zijn ook 10 hotelkamers en 2 suites inbegrepen.

De wensen voor de styling zijn heel persoonlijk. Daarom is dit ook niet inbegrepen in de prijs. We werken hiervoor exclusief samen met Bianca van White Weddings. Zij verzorgt al ruim 9 jaar de aankleding voor onze huwelijken. Kies de styling die bij jullie past bijvoorbeeld met de allermooiste bloemen, een prachtig prieel of gave lichtletters met jullie initialen! Of kiezen jullie voor een speciaal thema?
Er zijn verschillende pakketten en mogelijkheden te vinden op haar website.

Zeggen jullie ‘ja’ tegen Fort Resort Beemster? We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via banqueting@fortresortbeemster.nl

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoek

Asfalteringswerkzaamheden

Momenteel vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Nekkerweg. Wij zijn bereikbaar vanaf de Volgerweg.