Beleef al het goede

op het gebied van gastronomie en gastvrijheid

aanbevolen DOOR MICHELIN

Onze Chef-kok Paul de Graaf en zijn team bereiden dagelijks verse seizoensgebonden gerechten met (h)eerlijke streekproducten uit de prachtige Beemsterpolder en omstreken.

Ons Poterne restaurant wordt aanbevolen door de Michelin gids. Het Poterne restaurant is apart te bezoeken van de wellness.

POTERNE RESTAURANT

In het hart van het fort vind je het Poterne Restaurant. Een bijzondere plek met een unieke ambiance. Hier gaat het om smaakbeleving, veel proeven en samen genieten.

De keukenbrigade past verschillende smaken, structuren, temperaturen en kleuren toe op de mooiste creaties, die elke keer zullen verrassen.

De basis van onze kookwijze is de klassieke Franse keuken met toepassing van moderne trends. Daarbij spelen oosterse invloeden en het werken met seizoensproducten een belangrijke rol.

We werken samen met bedrijven uit de buurt die dezelfde kwaliteit nastreven als het Fort voor ogen heeft. 

WELLNESS RESTAURANT

Een sfeervol en warm restaurant met knusse loungebanken rondom de open haard binnen en buiten. 

Geniet van een smoothie, onze eigen Fort kruidenthee, gezonde salades, een heerlijke lunch of een gastronomisch verrassingsdiner van de chef.

Niet op de klok kijken, geen reserveringen, gewoon aanschuiven en genieten!

Poterne terras

Het authentieke fortsteegje brengt je naar het idyllische Poterne terras. Verscholen tussen de groene fortdijken krijg je hier meteen het gevoel even helemaal weg te zijn.

Gezellige zitjes, hangmatten, strandje, sfeervol haardvuur, bar en buitenkeuken zorgen voor een onvergetelijke tijd.

In de zomermaanden zorgt de bedouine tent voor extra comfort. Hier is het fijn vertoeven in de schaduw tijdens een warme zomerdag of tijdens koelere zomeravonden onder de warmte van de heaters.

poterne restaurant
verborgen parel van de beemster

Waar bent u naar op zoek?

Wegafsluiting Zuiderweg

Tot medio april 2023 is de Zuiderweg in Zuidoostbeemster afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.
Lees hier hoe u ons het beste kunt bereiken.