Cacao & Klank Ceremonie

Ontdek de magie van cacao en klank

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en laat jezelf onderdompelen in een bijzondere ervaring van cacao en klank. Verwen je zintuigen en laat je meevoeren op een reis van innerlijke rust en transformatie.

Cacao: geschenk van Moeder Natuur

Cacao, het ‘voedsel van de goden’, al eeuwenlang verovert het de harten van mensen over de hele wereld. Laat de rijke smaak van cacao de zintuigen prikkelen en je hart vullen met warmte en compassie.

Klank: harmonie voor de Ziel

Laat jezelf meedrijven op de betoverende klanken van mystieke instrumenten, zang en helende geluidsgolven, zodat alle spanningen van je af kunnen glijden.

Een unieke combinatie 

Terwijl de cacao je hart opent, zullen de klanken je geest kalmeren, waardoor je in een staat van pure harmonie en balans komt. Tijdens deze combi van cacao en klank mag je oude patronen laten gaan en ruimte maken voor positieve transformatie.  

Geen ervaring nodig, alleen een open mind.

RESERVEREN

Jet en Dennis verzorgen deze ceremonie op zondag 14 juli van 11.00 tot 15.00 uur in onze Fort zaal. De kosten voor de cacao & klank ceremonie bedragen € 75,00.

Reserveren kan telefonisch via 06 41959805 of 06 42101688. Of mail naar info@klanknatuur.nl 

Kijk voor meer informatie op www.planthera.nl of www.klanknatuur.nl

Na afloop nog genieten van de wellness?
Een bezoek aan de wellness is niet inbegrepen bij de cacao & klank ceremonie. Wil je na afloop nog de wellness van Fort Resort Beemster bezoeken? Reserveer dan op tijd.

Advies en contra indicaties

Advies vooraf
Gebruik geen cafeïne houdende middelen voorafgaand aan de ceremonie. Het is aan te raden een lichte maaltijd te gebruiken, dus geen zware kost. Neem een eigen flesje mee om water uit te drinken, veel water drinken is belangrijk.

Contra indicaties
Deelname aan een cacao ceremonie is niet aan te raden als je een overgevoeligheid hebt voor cacao of cafeïne; bij zwangerschap en het geven van borstvoeding; bepaalde medicatie gebruikt zoals; antidepressiva, antipsychotica, hartmedicatie en medicatie tegen een hoge en/of lage bloeddruk. Raadpleeg indien nodig jouw huisarts voor advies. Neem bij medicijngebruik vooraf contact met de ceremoniebegeleiders op, dan kunnen wij een en ander bespreken. 

Deelname is geheel vrijwillig en op eigen risico.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Search