Bezoek

Reserveren is noodzakelijk. Wij hanteren een maximum aantal gasten zodat er voldoende rust en ruimte is voor al onze gasten. Komt u bij ons zonder reservering en is onze wellness al volgeboekt dan kunnen we u geen toegang geven tot de wellness.

Wij hanteren de volgende reserveringsvoorwaarden:

Bij annulering van behandelingen binnen 24 uur voor de afgesproken reservering zijn wij genoodzaakt, ongeacht de reden 50% in rekening te brengen.

Bij annulering van behandelingen binnen 12 uur voor de afgesproken reservering zijn wij genoodzaakt, ongeacht de reden of bij no show, 100% in rekening te brengen.

Voor het annuleren van een Spa & Wellness entree worden geen kosten in rekening gebracht.

Hotelreserveringen kunt u tot 48 uur vantevoren kosteloos annuleren, hierna zijn wij helaas genoodzaakt 100% in rekening te brengen.

U kunt annuleren via dit formulier.

Elke 1e dinsdag van de maand is het badkledingdag. Tijdens badkledingdag is het dragen van badkleding verplicht en is het zoutwaterbad gesloten.
Het dragen van lichaambedekkende badkleding (zoals een burkini of hoofddoek) is niet toegestaan in ons resort.

Wij hebben geen speciale damesdagen, de overige dagen zijn allemaal gemengd en bloot. 

Kinderen zijn vanaf 16 jaar onder begeleiding welkom. Bij twijfel over de leeftijd vragen wij om een legitimatiebewijs. De reservering dient altijd gemaakt te zijn door een volwassenen. Personen onder de 18 jaar mogen niet zelfstandig reserveren.

Nee, we hebben geen familieochtenden meer. De minimumleeftijd voor een bezoek aan onze wellness is 16 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

Wij bewaren de gevonden voorwerpen bij de receptie. Stuur een mailtje aan info@fortresortbeemster.nl met een omschrijving, dan laten we u zo spoedig mogelijk weten of wij het gevonden hebben. U kunt het dan ophalen, of wij sturen het naar u op.
We bewaren alle voorwerpen twee weken. Handdoeken doneren we daarna aan het asiel.

Het is geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen en allergieën. Overleg uit voorzorg altijd met een van onze medewerkers. 

Ons wellness resort is toegankelijk voor mindervaliden die niet rolstoel gebonden zijn.
Wij vragen u wel zelf iemand mee te nemen die u in- en uit de baden en sauna’s kan helpen.

Algehele contra-indicaties bij massage
– Bij gebruik antibiotica
– Bij hartklachten en hartafwijkingen
– Bij gebruik bloedverdunners
– Bij zwangerschap tot 14 weken
– Bij koorts of infecties zoals griep, verkoudheid, keelontsteking
– Bij kanker
– Bij steenpuisten
– Bij besmettelijke huidaandoeningen
– Bij algemene slechte toestand
– Bij ontstekingen
– Bij een te lage bloeddruk

Zwangerschap
De sauna is een uitstekende manier om te ontspannen ook tijdens de zwangerschap. Het is bevorderlijk voor de vochtafvoering en pijnlijke bekkenspieren worden eventjes ontlast door middel van het zwembad of zoutwaterbad. Bent u zwanger en niet eerder in een sauna geweest? Dan raden wij het in dat geval af om naar een sauna toe te gaan. Uw lichaam is namelijk niet gewend aan de hoge temperaturen en de temperatuurswisselingen.

Bent u gewend aan een sauna bezoek en u bent nu zwanger? Houd dan rekening met de volgende punten:
–  Vermijd de eerste 3 maanden van de zwangerschap de sauna, ook als u de sauna gewend bent. Het kindje is dan nog volop in de ontwikkeling en de hoge temperatuur kan schadelijk zijn.
– Ga niet langer dan 10 minuten in de sauna
– Neem plaats op het laagste bankje dicht bij de uitgang. Op die manier kunt u de sauna gemakkelijk verlaten wanneer het voor u te warm wordt.
– Vermijd sauna’s met een te hoge temperatuur (90-95 graden)
– Koel langzaam en goed af
– Neem een langere rustperiode dan normaal uw lichaam heeft moeite met de grote temperatuurswisselingen
– Infraroodsauna wordt afgeraden vanwege de straling van de infraroodlampen.
– Zonnebanksessie raden wij u niet aan omdat u een verhoogde kans heeft op een zwangerschapsmasker. Een zwangerschapsmasker is een vorm van hyperpigmentatie in uw gezicht dat ontstaat door de UV straling en zwangerschapshormonen.
– De laatste zes weken raden wij baden waarin u zit, ligt of drijft af. Denk hierbij aan whirlpools, hottubs en kruidenbaden. In theorie zou u al enige ontsluiting kunnen hebben. De kans op een infectie wordt daarmee verhoogd. Zwemmen kan wel.

Kolven
Wij hebben een ruimte beschikbaar waar u kunt kolven. Overleg van tevoren bij de receptie, hoe laat en waar u kunt kolven.

Parkeren

Fort Resort Beemster beschikt over een eigen parkeerplaats en voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

Ja, op ons parkeerterrein kunnen 6 auto’s opgeladen worden. Hiervoor geldt een starttarief van € 0,50 en daarna € 0,50 per afgenomen kWh. Na 4 uur geldt een connectietarief van € 6,00 per uur. We verzoeken u ook na 4 uur laden uw auto op een andere plaats te parkeren zodat andere gasten van het oplaadpunt gebruik kunnen maken.

 

CADEAUBONNEN

Wij accepteren 

– Fort Resort Beemster cadeaubonnen.
– de Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart

U kunt de Fort Resort Beemster cadeaubon via de website bestellen of bij ons afhalen. Als u hem online bestelt ontvangt u hem direct in uw mailbox. Komt u hem bij ons afhalen? Dan pakken we hem voor u in. 

De cadeaubon is altijd een geldbedrag. 

Cadeaubonnen zijn wettelijk 2 jaar geldig. Fort Resort Beemster zal uw Fort Resort Beemster cadeaubon echter tot 5 jaar na uitgifte blijven accepteren.
Voor de voorwaarden van de Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart verwijzen wij u graag naar hun website. We kunnen deze kaart na het verlopen van de geldigheid niet meer accepteren.

Fort Resort Beemster cadeaubonnen worden uitgegeven vanaf €10,00

Indien er een restant van boven de €10,00 overblijft, wordt er een nieuwe bon gemaakt met het resterende bedrag.

Indien er een restant onder de €10,00  overblijft, is het mogelijk dit te besteden aan bijvoorbeeld producten. U kunt er ook voor kiezen om een bedrag bij te betalen, zodat er een nieuwe bon van €10,00 euro gemaakt kan worden.

Op cadeaubonnen is geen restitutie mogelijk.

Wilt u uw hotelovernachting betalen met een cadeaubon? Garandeer dan de reservering met een creditcard. Dit is alleen ter garantie, er wordt geen betaling afgeschreven. U kunt ook contact met ons opnemen via info@fortresortbeemster.nl of 0299 682200. Dan maken wij de reservering voor u in orde.
De cadeaubon kunt u gebruiken bij het uitchecken.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoek

Asfalteringswerkzaamheden

Momenteel vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Nekkerweg. Wij zijn bereikbaar vanaf de Volgerweg.