Loading...

Beleef onze unieke Spa & Wellness

Een van de meest luxe maar duurzaamste sauna, wellnessresort met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort ervaart u wellness zoals het bedoeld is. Bijzondere sauna’s zoals de panorama sauna met uitzicht  over het prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap. Ontspan ’s avonds bij het haardvuur in de kelosauna of in het kruidenbad of één van de andere vier baden. Bij mooi weer is het heerlijk op het zandstrand in een hangmat of in de ligweide. Neem een duik in de natuurlijke zwemvijver of ontdek het eiland klein Bali met o.a. blotevoetenpad, meditatie tuin, warm waterbron, ligweide, strandje & meer. In het wellness restaurant schuift u aan voor (h)eerlijke gerechten en gezonde smoothies.

De saunameesters verzorgen dagelijks bijzondere rituelen, o.a.  opgietingen, kuusi scrub & ontspannende klankschaalsessies. In de luxe spa kunt u kiezen uit verschillende behandelingen waaronder weldadige hammam-rituelen, lichaamspakkingen, spa-rituelen, massages, Team Dr Joseph face treatments & meer. Onze masseurs en beauty-specialisten leggen u volledig in de watten.

De Spa & Wellness heeft een duurzaam ”eco-chic” karakter. Warmte: saunabanken zijn opgemetseld, de restwarmte van de sauna’s wordt gebruikt voor het verwarmen van de zwembaden en de overige ruimte d.m.v. vloerverwarming. Regenwater: wordt gefilterd op het fortdak en hergebruikt. Licht: zonnepanelen helpen mee en het hele fort is led verlicht.

Deel hier uw beleving