ONTHAAST EN KOM IN BALANS

Weer volledig opgeladen

ONTWAAK OP EEN UNIEKE PLEK

Na een dag genieten in onze Spa & Wellness is er niets fijner dan te blijven nagenieten in ons wellnesshotel. Overnacht in een van de prachtige luxe kamers of suites voor een ultieme wellness beleving.

De voormalige manschapslokalen van het fort zijn omgetoverd tot luxe kamers en suites. Ook in de voormalige fortwachterswoning zijn luxe kamers gemaakt. Of slaap onder de sterrenhemel in de unieke hideaway op eiland Klein Bali.

Luxe hotelkamer in het fort van Fort Resort Beemster, wellnesshotel

Luxe genieten in oNZE hotelkamers

Hotelkamer Klein Bali Fort Resort Beemster

Bali

Een unieke hideaway op ons eiland Klein Bali. Met open haard, eigen buitenbad en slapen onder de sterrenhemel.

Heetwaterbron op eiland Klein Bali bij Fort Resort Beemster

ERVAAR EEN LUXE MINI WELLNESS VAKANTIE
VANUIT DE SPA & WELLNESS IN BADJAS
ZO NAAR JE HOTELKAMER

GENIET VAN AL HET GOEDE OP HET GEBIED VAN GASTVRIJHEID EN GASTRONOMIE​

Voor het diner kun je terecht in het Poterne restaurant. Deze bevindt zich in het hart van het fort. Hier komt alles samen: historie, smaakvolle inrichting, mooie gerechten, wijnen en gastvrijheid op hoog niveau. Ons Poterne restaurant wordt aanbevolen door de Michelin gids.

In de wellness kun je terecht in ons sfeervolle wellness restaurant. Geniet hier in een ontspannen sfeer van een smoothie, onze eigen Fort kruidenthee, gezonde salades, een heerlijke lunch of een gastronomisch verrassingsdiner van de chef.

Onze Chef en zijn team bereiden dagelijks verse seizoensgebonden gerechten met (h)eerlijke streekproducten uit de prachtige Beemsterpolder en omstreken.

Culinair diner Poterne Restaurant Fort Resort Beemster

BELEEF ONZE arrangementen

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe, eco-chique en duurzame wellness resorts van Nederland.
Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren.

Vleermuissauna Fort Resort Beemster wellness resort

FORTUINLIJK GENIETEN

Fortuinlijk Genieten in onze Spa & Wellness. Overnachting in een luxe kamer en genieten van een gastronomisch viergangen verrassingsdiner en glas Prosecco in ons Poterne restaurant. Alles voor een heerlijke wellness beleving.

Caldarium sauna Fort Resort Beemster

Lente arrangement

Overnachting in een luxe kamer, toegang tot de wellness, een huisgemaakte ijsthee en een afscheidscadeautje. Zo neem je het wellnessgevoel ook mee naar huis. Beschikbaar van maandag t/m donderdag.

Hamam behandeling bij Fort Resort Beemster

Hamam arrangement

Ervaar de traditionele hamam en geniet de hele dag van onze wellnessfaciliteiten. Je krijgt tijdens je verblijf een kopje muntthee en krijgt een mooie hamamdoek mee naar huis.

Hottub hotelkamer Fort Resort Beemster

BALI ARRANGEMENT

Unieke ervaring op ons eiland klein Bali. Slapen onder de sterrenhemel en genieten van een prachtig uitzicht vanuit je privé buitenbad. Een onvergetelijke beleving.

 

Buitenzwembad Fort Resort Beemster

ROMANTISCH GENIETEN

Een romantisch verblijf in een prachtige suite. Geniet van een heerlijk schuimbad met kaarsjes en een fles bubbels. Gastronomisch genieten in ons Poterne restaurant en een dag volledig ontspannen in onze Spa & Wellness.

Eten wellness sauna Beemster

Chef’s Arrangement

Favoriet wellness arrangement. In dit arrangement zit Spa & Wellness entree en één smoothie met maaltijdsalade naar keuze. Ideaal voor een ontspannen wellness dag.  Wanneer kom jij genieten?

 

GENIET van WERELDERFGOED DE BEEMSTER

De Beemster is een prachtige plek. Niet voor niets besloot UNESCO in 1999 om deze Noord-Hollandse droogmakerij beschermd Werelderfgoed te maken. Er is van alles te beleven. Een goede reden dus om je bezoek aan Fort Resort Beemster te combineren met een of meerdere uitstapjes in de omgeving.

Fort Resort Beemster in de Beemster polder
Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoek