ONTHAAST EN KOM IN BALANS

Weer volledig opgeladen

ONTWAAK OP EEN UNIEKE PLEK

Na een dag genieten in onze Spa & Wellness is er niets fijner dan te blijven nagenieten in ons wellnesshotel. Overnacht in een van de prachtige luxe kamers of suites voor een ultieme wellness beleving.

De voormalige manschapslokalen van het fort zijn omgetoverd tot luxe kamers en suites. Ook in de voormalige fortwachterswoning zijn luxe kamers gemaakt. Of slaap onder de sterrenhemel in de unieke hideaway op eiland Klein Bali.

Luxe hotelkamer in het fort van Fort Resort Beemster, wellnesshotel

Luxe genieten in oNZE hotelkamers

Hotelkamer Klein Bali Fort Resort Beemster

Bali

Een unieke hideaway op ons eiland Klein Bali. Met open haard, eigen buitenbad en slapen onder de sterrenhemel.

Heetwaterbron op eiland Klein Bali bij Fort Resort Beemster

ERVAAR EEN LUXE MINI WELLNESS VAKANTIE
VANUIT DE SPA & WELLNESS IN BADJAS
ZO NAAR JE HOTELKAMER

GENIET VAN AL HET GOEDE OP HET GEBIED VAN GASTVRIJHEID EN GASTRONOMIE​

Voor het diner kun je terecht in het Poterne restaurant. Deze bevindt zich in het hart van het fort. Hier komt alles samen: historie, smaakvolle inrichting, mooie gerechten, wijnen en gastvrijheid op hoog niveau. Ons Poterne restaurant wordt aanbevolen door de Michelin gids.

In de wellness kun je terecht in ons sfeervolle wellness restaurant. Geniet hier in een ontspannen sfeer van een smoothie, onze eigen Fort kruidenthee, gezonde salades, een heerlijke lunch of een gastronomisch verrassingsdiner van de chef.

Onze Chef en zijn team bereiden dagelijks verse seizoensgebonden gerechten met (h)eerlijke streekproducten uit de prachtige Beemsterpolder en omstreken.

Culinair diner Poterne Restaurant Fort Resort Beemster

BELEEF ONZE arrangementen

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe, eco-chique en duurzame wellness resorts van Nederland.
Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren.

Eten wellness sauna Beemster

Chef’s Arrangement

Favoriet wellness arrangement. In dit arrangement zit Spa & Wellness entree en één smoothie met maaltijdsalade naar keuze. Ideaal voor een ontspannen wellness dag.  Wanneer kom jij genieten?

 

Hamam ritueel Fort Resort Beemster

Bijzondere Kerst

Breng de feestdagen ontspannen door in onze Spa & Wellness. Geniet van een ontspannende hamam beleving van 50 minuten. In ons wellness restaurant geniet je van een glas Prosecco en een gastronomische 2-gangenlunch.

Buitenzwembad Fort Resort Beemster

ROMANTISCH GENIETEN

Een romantisch verblijf in een prachtige suite. Geniet van een heerlijk schuimbad met kaarsjes en een fles bubbels. Gastronomisch genieten in ons Poterne restaurant en een dag volledig ontspannen in onze Spa & Wellness.

Massage Fort Resort Beemster, hotstone massage

Herfst arrangement

Geniet van de herfst in de Beemster met een ontspannende hotstone massage van 50 minuten. In ons wellness restaurant geniet je van een heerlijke warme kom soep naar keuze en winterse thee.

Hottub hotelkamer Fort Resort Beemster

BALI ARRANGEMENT

Unieke ervaring op ons eiland klein Bali. Slapen onder de sterrenhemel en genieten van een prachtig uitzicht vanuit je privé buitenbad. Een onvergetelijke beleving.

 

Poterne Restaurant luxe dineren

Culinaire Kerst

Helemaal feestelijk dit jaar tijdens de feestdagen? Geniet van de Spa & Wellness entree met een heerlijk twee gangen verrassingslunch van de chef en glas Prosecco. Dit arrangement is geldig van december t/m januari.

Houtgestookte Maa sauna Fort Resort Beemster

FORTUINLIJK GENIETEN

Fortuinlijk Genieten in onze Spa & Wellness. Overnachting in een luxe kamer en genieten van een gastronomisch viergangen verrassingsdiner en glas Prosecco in ons Poterne restaurant. Alles voor een heerlijke wellness beleving.

GENIET van WERELDERFGOED DE BEEMSTER

De Beemster is een prachtige plek. Niet voor niets besloot UNESCO in 1999 om deze Noord-Hollandse droogmakerij beschermd Werelderfgoed te maken. Er is van alles te beleven. Een goede reden dus om je bezoek aan Fort Resort Beemster te combineren met een of meerdere uitstapjes in de omgeving.

Fort Resort Beemster in de Beemster polder
Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?