Want to be part of the team

bekijk hier onze openstaande vacatures

Zelfstandig werkend kok

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant. Voor het wellness restaurant gaan veel salades en gezonde broodjes de keuken uit.

Voor het Poterne Restaurant komen de gerechten uit de klassieke Franse keuken met toepassing van moderne ontwikkelingen en trends. Daarbij spelen Oosterse invloeden een belangrijke rol.

Gastronomisch diner bij het Poterne Restaurant
Massage bij Fort Resort Beemster

"Genieten om op zo'n bijzondere plek te werken"
Johan

Lounge terras Fort Resort Beemster en Poterne Restaurant

Shiftleader

In ons wellness restaurant genieten onze gasten van heerlijke smoothies, salades, gerechten en meer. Het is een plek waar gasten bijkletsen en zich door ons in de watten laten leggen. 

Als shiftleader coördineer jij de werkzaamheden in ons restaurant. Je stuurt de bedieningsmedewerkers aan en ziet toe op de kwaliteit van hun werk. Je werkt nieuwe medewerkers in, coördineert roosterwijzigingen, plaatst bestellingen en ziet toe op de veiligheids- en hygiënevoorschriften. 

Samen met het team weet jij service en kwaliteit te combineren om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

werken bij Fort Resort Beemster, team, vacatures

Geen geschikte vacature maar zie jij een carrière bij ons wel zitten?

We maken graag kennis met jou! Mail een open solliciatie naar minouk@fortresortbeemster.nl.

Werken in de keuken van het Poterne Restaurant bij Fort Resort Beemster

Medewerker spoelkeuken

Onze spoelkeuken bevindt zich in het hart van ons Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken. De keukenbrigade maakt mooie gerechten en dit wordt geserveerd op blinkende borden. De spoelkeuken is dus een belangrijke spil in ons bedrijf. Jij werkt hier met een glimlach en steekt graag je handen uit de mouwen en in het sop. Jij zorgt dat alles spic en span is. Dit doe je met behulp van onze moderne spoelmachine. In de ochtend voer je ook ondersteunende werkzaamheden uit voor de koks.

Je krijgt van ons alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team. Er heerst een goede werksfeer en we staan open voor feedback.

Fort Resort Beemster, zwembad en bubbelbad

Wij vinden het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt.

Daarom krijg je gratis toegang tot onze wellness en korting op behandelingen, beautyproducten en in onze restaurants.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Search