Want to be part of the team

bekijk hier onze openstaande vacatures

Werken bij Fort Resort Beemster keuken vacature

(junior) sous chef

Voor onze keukenbrigade zijn we op zoek naar een (junior) sous-chef. 

Als sous-chef ondersteun je de chef-kok. Bij afwezigheid van de chef ben je verantwoordelijk voor de leiding aan het keukenteam. Je stuurt medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor) bereiding en presentatie van gerechten. Je bent een sparringpartner voor de chef bij het ontwikkelen van de kaart. Daarnaast draag je zorg voor dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.

Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team.

Zelfstandig werkend kok

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant. Voor het wellness restaurant gaan veel salades en gezonde broodjes de keuken uit.

Voor het Poterne Restaurant komen de gerechten uit de klassieke Franse keuken met toepassing van moderne ontwikkelingen en trends. Daarbij spelen Oosterse invloeden een belangrijke rol.

Gastronomisch diner bij het Poterne Restaurant
Fort Resort Beemster, zwembad en bubbelbad

Wij vinden het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt.

Daarom krijg je gratis toegang tot onze wellness en korting op behandelingen, beautyproducten en in onze restaurants.

Werken in de keuken van het Poterne Restaurant bij Fort Resort Beemster

Medewerker spoelkeuken

Onze spoelkeuken bevindt zich in het hart van ons Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken. De keukenbrigade maakt mooie gerechten en dit wordt geserveerd op blinkende borden. De spoelkeuken is dus een belangrijke spil in ons bedrijf. Jij werkt hier met een glimlach en steekt graag je handen uit de mouwen en in het sop. Jij zorgt dat alles spic en span is. Dit doe je met behulp van onze moderne spoelmachine. In de ochtend voer je ook ondersteunende werkzaamheden uit voor de koks.

Je krijgt van ons alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team. Er heerst een goede werksfeer en we staan open voor feedback.

Massage bij Fort Resort Beemster

"Genieten om op zo'n bijzondere plek te werken"
Johan

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?