Want to be part of the team

bekijk hier onze openstaande vacatures

schoonheidsspecialist / masseur

Onze gasten komen bij ons om een dag te ontspannen en te genieten. Een gezichtsbehandeling, pakking, hamam of massage mag hierbij niet ontbreken. Is jouw grote passie het in de watten leggen van gasten en hun verwachtingen te overtreffen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. We bieden een goed salaris en goede secundaire voorwaarden zoals spa & wellness voordelen. 
Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. 

Ontbijtkok

Onderweg door de polder begint jouw werkdag. Je wordt verwelkomd in een oase van rust, door grazende koeien en boeren op trekkers, die je vrolijk gedag zeggen. Als je stiekem nog een ochtendhumeur had, is deze nu verdwenen.

In het hart van ons Fort bevindt zich de keuken. De plek waar jij zorgt voor een geweldig begin van de dag voor onze gasten: een overheerlijk ontbijt. In onze keuken is er altijd reuring. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen en onder tijdsdruk kunt werken. Wij staan open voor feedback en zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.
Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere vrij om heerlijk te genieten.

Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt op een unieke locatie. We bieden een goed salaris en goede secundaire voorwaarden zoals personeelskorting op spa & wellness en diner.

 

Medewerker bediening

Jij bent gastgericht, werkt met een glimlach op je gezicht, leert snel en hebt zin om onze gasten een ontspannen dag te bezorgen. Ervaring is een pré, maar geen must. Als jij de juiste motivatie en instelling hebt, weten wij zeker dat wij van jou een horeca topper kunnen maken!


Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team. Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere dag vrij om heerlijk te genieten. 

Fort Resort Beemster spa en wellness resort

Wij vinden het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt.

Daarom krijg je gratis toegang tot onze wellness en korting op behandelingen, beautyproducten en in onze restaurants.

Shiftleader voor ons wellness restaurant

In ons wellness restaurant genieten onze gasten van heerlijke smoothies, salades, gerechten en meer. Het is een plek waar gasten bijkletsen en zich door ons in de watten laten leggen.

Als shiftleader coördineer jij de werkzaamheden in ons wellness restaurant. Je stuurt de bedieningsmedewerkers aan en ziet toe op de kwaliteit van hun werk. Je werkt nieuwe medewerkers in, coördineert roosterwijzigingen, plaatst bestellingen en ziet toe op de veiligheids- en hygiënevoorschriften. Samen met het team weet jij service en kwaliteit te combineren om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. We bieden een goed salaris en goede secundaire voorwaarden zoals spa & wellness voordelen.

Medewerker spoelkeuken

Onze spoelkeuken bevindt zich in het hart van ons Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken. De keukenbrigade maakt mooie gerechten en dit wordt geserveerd op blinkende borden. De spoelkeuken is dus een belangrijke spil in ons bedrijf. Jij werkt hier met een glimlach en steekt graag je handen uit de mouwen en in het sop. Jij zorgt dat alles spic en span is. Dit doe je met behulp van onze moderne spoelmachine. In de ochtend voer je ook ondersteunende werkzaamheden uit voor de koks.

Je krijgt van ons alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team. Er heerst een goede werksfeer en we staan open voor feedback.

Zelfstandig werkend kok

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant. Voor het wellness restaurant gaan veel salades en gezonde broodjes de keuken uit.

Voor het Poterne Restaurant komen de gerechten uit de klassieke Franse keuken met toepassing van moderne ontwikkelingen en trends. Daarbij spelen Oosterse invloeden een belangrijke rol.

"Genieten om op zo'n bijzondere plek te werken"
Johan

Waar bent u naar op zoek?

Wegafsluiting Zuiderweg

Tot medio april 2023 is de Zuiderweg in Zuidoostbeemster afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.
Lees hier hoe u ons het beste kunt bereiken.