UNIEKE MEETINGS & EVENTS

op een werelderfgoed

Inspireren en ontzorgen

Door de bijzondere ambiance en gastvrijheid is Fort Resort Beemster een fantastische plek voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen of trainingen, en voor feesten en huwelijken.

Fort Resort Beemster ligt centraal en op korte afstand van Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Volendam en Hoorn.

Als Fort van de Stelling van Amsterdam gelegen in Droogmakerij de Beemster organiseer jij je vergadering of event op een unieke plek, op een werelderfgoed in het kwadraat.

Fort zaal voor meetings en events bij Fort Resort Beemster

Meetings en events

Onze Fort zaal, Poterne kamer en het Poterne terras zijn prachtige, lichte ruimtes voor vergaderingen, trainingen, workshops, presentaties of en netwerkborrel.  Met ons persoonlijk advies, jarenlange ervaring, kennis en gastvrijheid maken we van ieder event een succes.

We kunnen ook voorzien in korte vergaderbreaks zoals powerbreathing, stressmanagement of een ijsbad experience. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Je kunt direct online een offerte samenstellen of contact opnemen met onze banqueting manager Kevin Böke via banqueting@fortresortbeemster.nl

Download hier onze banqueting brochure. Hierin vind je meer informatie over onze vergaderzalen, vergaderarrangementen en vergaderbreaks.

Trouwen in een werelderfgoed bij Fort Resort Beemster

Wij verzorgen Jouw droombruiloft

Een droombruiloft op één locatie, waar alles mogelijk is om er een onvergetelijke dag van te maken; ceremonie, diner, feestavond en de huwelijksnacht. 

Wie Fort Resort Beemster binnenloopt, ervaart direct de bijzondere sfeer. Alles klopt en aan alles is gedacht Het ja-woord kan in de Fortzaal gegeven worden, maar bij mooi weer is niks mooiers dan dit in de buitenlucht te geven op het lounge terras.

Voor het diner zijn er diverse mogelijkheden, van een fort grill tot gastronomisch diner in het Poterne restaurant. Het trouwfeest vindt plaats in de prachtige zaal met bar en open keuken. Kies je eigen dj of band om het feest onvergetelijk te maken.

Je slaapt in een van onze luxe hotelkamers. Geniet de volgende dag ontspannen na in onze wellness.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoek