UNIEKE MEETINGS & EVENTS

op een werelderfgoed

Inspireren en ontzorgen

Door de bijzondere ambiance en gastvrijheid is Fort Resort Beemster een fantastische plek voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en huwelijken.

Fort Resort Beemster ligt centraal en op korte afstand van Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Volendam en Hoorn.

Als Fort van de Stelling van Amsterdam gelegen in Droogmakerij de Beemster organiseer jij je meeting of event op een unieke plek, op een werelderfgoed in het kwadraat.

Fort zaal voor meetings en events bij Fort Resort Beemster

Meetings en events

Onze Fort zaal, Poterne kamer en het Poterne terras zijn prachtige, lichte ruimtes voor meetings en events.  Met ons persoonlijk advies, jarenlange ervaring, kennis en gastvrijheid maken we van ieder event een succes.

We kunnen ook voorzien in korte vergaderbreaks zoals powerbreathing, stressmanagement of een ijsbad experience. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Je kunt direct online een offerte samenstellen of contact opnemen met onze banquetmanager Kevin Böke via banqueting@fortresortbeemster.nl

Trouwen in een werelderfgoed bij Fort Resort Beemster

Wij verzorgen Jouw droombruiloft

Een droombruiloft op één locatie, waar alles mogelijk is om er een onvergetelijke dag van te maken; ceremonie, diner, feestavond en de huwelijksnacht. 

Wie Fort Resort Beemster binnenloopt, ervaart direct de bijzondere sfeer. Alles klopt en aan alles is gedacht Het ja-woord kan in de Fortzaal gegeven worden, maar bij mooi weer is niks mooiers dan dit in de buitenlucht te geven op het lounge terras.

Voor het diner zijn er diverse mogelijkheden, van een fort grill tot gastronomisch diner in het Poterne restaurant. Het trouwfeest vindt plaats in de prachtige zaal met bar en open keuken. Kies je eigen dj of band om het feest onvergetelijk te maken.

Je slaapt in een van onze luxe hotelkamers. Geniet de volgende dag ontspannen na in onze wellness.

Q.E.D. luxe salonboot

De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot. Varend kun je hierop genieten van een lunch, borrel of diner.

De schipper vaart door het prachtige werelderfgoed Droogmakerij de Beemster. langs de Beemster forten van de Hollandse Waterlinies en omstreken.

De Q.E.D. is voorzien van een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen.

Meetings en events op de Q.E.D. salonboot in regio Beemster, Purmerend, Alkmaar
Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?