Menu

POTERNE RESTAURANT GENOMINEERD

VOOR LEUKSTE RESTAURANT STEM & WIN HIER

Fort Resort Beemster - wellness - spa - sauna - hotel - restaurant - potern restaurant - vergaderingen - bruiloften - trouwlocatie - massage - maincure & pedicure - gezichtsbehandelingen - hammam - centraal gelegen van Amsterdam, Purmerend, Volendam, Alkmaar - Noord-holland

In het Poterne restaurant gaat het om smaakbeleving, veel proeven en samen genieten. Daarom serveren we proeverij gerechtjes, die je ook kunt delen. Deze worden met ambacht samengesteld uit het aanbod van de seizoenen en zoveel mogelijk met biologische ingrediënten uit de Beemster en omstreken. We combineren pure gerechten met mooie wijnen. Bij alle gerechten hebben we een passend glas wijn. De basis van onze kookwijze is de klassieke Franse keuken met toepassingen van moderne ontwikkelingen en trends, daarbij spelen oosterse invloeden een belangrijke rol.

Onze passie voor ambachtelijk koken met de mooiste ingrediënten van het seizoen en de unieke ambiance maken elke gelegenheid bijzonder. Kom culinair genieten of spontaan langs voor een goed glas wijn, een ‘’Fort” gin-tonic of heerlijke cocktail aan onze mooie bar.

 

 

Het Poterne restaurant is onderdeel van Fort Resort Beemster, maar apart van de Spa & Wellness.
In de restaurants van Fort Resort Beemster heeft chefkok Paul de Graaf de leiding
Het Poterne terras is gezellig ingericht en is apart van de Spa & Wellness. Met mooi weer elke dag geopend voor koffie met gebak, lunch & diner. Leuk om te combineren met een fiets of wandeltocht in de Beemster.
Het Poterne restaurant van Fort Resort Beemster een feestje voor zowel lunch als diner.
De Poterne kamer is bijzonder geschikt voor vergaderingen en diners in kleinere gezelschappen.
Het Poterne restaurant is bijzonder sfeervol. U kunt ook genieten in het Poterne restaurant zonder naar de sauna en Spa & Wellness te gaan.
Het Poterne terras van Fort Resort Beemster is een geweldige plek voor lunch, diner, borrel, feesten & evenementen. Fort Resort Beemster ligt niet ver van Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar.
Bijzonder uiteten in de Beemster. Proeven & genieten in het Poterne restaurant, mooie gerechten met heerlijke wijnen.
Onze Poterne kamer van het Poterne restaurant is ook bijzonder geschikt voor private dining.