Menu

PROEVEN, GENIETEN & BELEVEN

IN HET POTERNE RESTAURANT

Leun achterover & geniet

Puur en eerlijk genieten, daar gaat het ons om. Chef-kok Paul de Graaf bereidt in onze restaurants een steeds wisselend menu. Zoveel mogelijk met producten uit de streek en van het seizoen. Bijzonder smaakvol en toch altijd weer net even anders.

Beide restaurants zijn aangesloten bij Euro-Toques. Het gilde Euro-Toques staat voor ambachtelijk werkende koks. Zij staan borg voor kwaliteit, smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van lokale producten.

 

Vier kerst in een bijzondere ambiance

Het fort is een bijzondere plek om de feestdagen samen door te brengen met de hele familie of een romantisch weekend weg voor twee tijdens de feestdagen. Geniet van wellness & hotel arrangementen, geniet in het Poterne of onze Dinnershow.

Op 25 & 26 december bent u welkom voor een traditioneel kerstlunch & diner in het in kerstsferen sfeervolle Poterne restaurant. Op 1e kerstdag serveren wij een vijfgangen kerstdiner en 2e kerstdag serveren wij een drie,- tot vijfgangen diner.

Driegangen kerstmenu 48,50 | viergangen kerstmenu 58,50 | vijfgangen kerstmenu 68,50 
op 1e kerstdag uitsluitend vijfgangen kerstmenu | kerstmenu 

 

Kerst | Dinnershow 24 december

Op kerstavond staat alles in het teken van samenzijn en genieten van muziek, dansen & heerlijk eten. In de Fort zaal met muziek van Quincy Smolders beloofd het weer een bijzondere avond te worden. De avond begin om 18.30 uur  en duurt tot 0.00 uur.  

Tickets kosten 95,- incl. diner, wijn, bier, fris & tafelwater | klik hier om te bestellen

Vergaderingen, trouwerijen, (bedrijfs)feesten & meer..

Fort Resort Beemster en het Poterne restaurant zijn door de unieke ambiance en gastvrijheid een fantastische locatie om uw vergaderingen, (bedrijfs)feesten, bruiloft, trouwfeest, zakelijke afspraak of conferentie te houden. Met twee bijzondere zalen & een prachtig terras zijn de mogelijkheden eindeloos. Fort Resort Beemster is landelijk gelegen maar toch centraal, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Met plezier kijken wij er naar uit om u te mogen verwelkomen. Graag denken we met u mee om uw meeting of event onvergetelijk te maken.