Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort. We zijn gevestigd in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg. Het fort waar vroeger soldaten gevestigd waren, is omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness, een hotel met 16 luxe kamers & suites, twee restaurants (het Poterne restaurant en het wellness restaurant) en een zaal met uniek loungeterras voor huwelijken, vergaderingen en feesten.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken dan ook met passie en gedrevenheid om het onze gasten naar de zin te maken en hun verwachtingen te overtreffen. Je komt bij ons terecht in een warm bad. We hebben een gezellig en betrokken team. Naast hard werken zijn we ook gek op een feestje en gezellige uitjes met elkaar.

Hoe ziet jouw dag als zelfstandig werkend kok er uit?

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant. Voor het wellness restaurant gaan veel salades en gezonde broodjes de keuken uit. Voor het Poterne Restaurant komen de gerechten uit de klassieke Franse keuken met toepassing van moderne ontwikkelingen en trends. Daarbij spelen Oosterse invloeden een belangrijke rol.

In onze keuken is altijd reuring. Daarom is het belangrijk dat jij goed kunt schakelen en onder tijdsdruk kunt werken. Er heerst een goede werksfeer en er is ruimte om elkaar feedback te geven. Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team.
Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere dag vrij om heerlijk te genieten.

Wat vragen wij
Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden
Je kunt goed schakelen en onder tijdsdruk werken
Je bent een echte teamplayer
Je kunt goed plannen en organiseren en werkt gestructureerd
Je houdt de kwaliteit en hygiëne altijd in het oog

Wat bieden wij
Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

Een goed salaris
25 vakantiedagen (op fulltime basis)
Reiskostenvergoeding
Gratis Spa & Wellness entree
Personeelskorting op o.a. schoonheidsbehandeling, massages en producten
Een driegangendiner voor twee personen als je een nieuwe collega aandraagt
Personeelsborrels en -uitjes

Hoe nu verder

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatiebrief en je CV naar onze chef Paul de Graaf (paul@fortresortbeemster.nl).

Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Paul, dan neemt hij contact met je op.
Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze koks om je een goede indruk te geven van de functie.