Kok vacature keuken Poterne Restaurant bij Fort Resort Beemster

Eat glitter for Breakfast

and shine all day

Word jij onze nieuwe ontbijtkok?

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort. We zijn gevestigd in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg. Het fort waar vroeger soldaten gevestigd waren, is omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness, een hotel met 16 luxe kamers & suites, twee restaurants (het Poterne restaurant en het wellness restaurant) en een zaal met uniek loungeterras voor huwelijken, vergaderingen en feesten.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken dan ook met passie en gedrevenheid om het onze gasten naar de zin te maken en hun verwachtingen te overtreffen. Je komt bij ons terecht in een warm bad. We hebben een gezellig en betrokken team. Naast hard werken zijn we ook gek op een feestje en gezellige uitjes met elkaar.

Hoe ziet jouw dag als ontbijtkok er uit?

Onderweg door de polder begint jouw werkdag. Je wordt verwelkomd in een oase van rust, door grazende koeien en boeren op trekkers, die je vrolijk gedag zeggen. Als je stiekem nog een ochtendhumeur had, is deze nu verdwenen.
In het hart van ons Fort bevindt zich de keuken. De plek waar jij zorgt voor een geweldig begin van de dag voor onze gasten: een overheerlijk ontbijt. In onze keuken is er altijd reuring. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen en onder tijdsdruk kunt werken. Wij staan open voor feedback en zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.
Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere vrij om heerlijk te genieten.

Wat vragen wij

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden
 • Je kunt goed schakelen en onder tijdsdruk werken
 • Je bent een echte teamplayer
 • Je bent een ochtendmens en werkt met een glimlach op je gezicht


Wat bieden wij

Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

 • Een goed salaris
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis Spa & Wellness entree
 • Personeelskorting op schoonheidsbehandeling, massages, beautyproducten en eten.
 • Een driegangendiner voor twee personen als je een nieuwe collega aandraagt
 • Personeelsborrels en -uitjes


Hoe nu verder

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatie en je CV naar onze chef Paul de Graaf: paul@fortresortbeemster.nl.
Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Paul, dan neemt hij contact met je op. Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze ontbijtkoks om je een goede indruk te geven van de functie.

Ingang Fort Resort Beemster, voorheen Fort aan de Nekkerweg, in Zuidoostbeemster
Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoek

Asfalteringswerkzaamheden

Momenteel vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Nekkerweg. Wij zijn bereikbaar vanaf de Volgerweg.