Word jij de nieuwe shiftleader in ons wellness restaurant?

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort. We zijn gevestigd in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg. Het fort waar vroeger soldaten gevestigd waren, is omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness, een hotel met 16 luxe kamers & suites, twee restaurants (het Poterne restaurant en het wellness restaurant) en een zaal met uniek loungeterras voor huwelijken, vergaderingen en feesten.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken dan ook met passie en gedrevenheid om het onze gasten naar de zin te maken en hun verwachtingen te overtreffen. Je komt bij ons terecht in een warm bad. We hebben een gezellig en betrokken team. Naast hard werken zijn we ook gek op een feestje en gezellige uitjes met elkaar.

Hoe ziet jouw dag als shiftleader er in ons wellness restaurant uit?

In ons wellness restaurant genieten onze gasten van heerlijke smoothies, salades, gerechten en meer. Het is een plek waar gasten bijkletsen en zich door ons in de watten laten leggen. Als shiftleader coördineer jij de werkzaamheden in ons wellness restaurant. Je stuurt de bedieningsmedewerkers aan en ziet toe op de kwaliteit van hun werk. Je werkt nieuwe medewerkers in, coördineert roosterwijzigingen, plaatst bestellingen en ziet toe op de veiligheids- en hygiënevoorschriften. Samen met het team weet jij service en kwaliteit te combineren om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wat vragen wij

Je bent enthousiast, leergierig en representatief
Je hebt leidinggevende capaciteiten
Jij bent de spil tussen de bediening, de gasten en de horecamanager
Je hebt inlevingsvermogen en oog voor detail, waardoor je het juiste doet op het juiste moment en je de gasten verrast
Je hebt een hands-on-mentaliteit
Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij

Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

Een goed salaris
25 vakantiedagen (op fulltime basis)
Reiskostenvergoeding
Gratis Spa & Wellness entree
Personeelskorting op o.a. schoonheidsbehandeling, massages en producten
Een driegangendiner voor twee personen als je een nieuwe collega aandraagt
Personeelsborrels en -uitjes

Hoe nu verder

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatie en je CV naar onze horecamanager Berry Beets (berry@fortresortbeemster.nl).
Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Berry, dan neemt hij contact met je op. Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze shiftleaders om je een goede indruk te geven van de functie.