De mooiste sauna van Nederland…

Een van de mooiste sauna’s met hotel van Nederland. In de bijzondere ‘serene’ sfeer van het fort vind u unieke sauna’s, zoals de panorama sauna met uitzicht over het prachtige Beemster landschap, ontspan in de Kelo sauna bij het haardvuur met glazendak of relax in een van de andere 4 sauna’s. Binnen Fort Resort Beemster vind u ook heerlijke binnen,- en buitenbaden, kruidenbad & zoutwaterbad. Bij zomerse temperaturen is het goed vertoeven op het zandstrandje of in de ligweide. In het wellness restaurant worden (h)eerlijke gerechten en gezonde smoothies bereidt.

Dagelijks worden er bijzondere rituelen verzorgd zoals opgietingen, scrubsessies en klankschaalsessies. Toe aan meer ontspanning? In de spa worden o.a. hammamrituelen, massages, gezichtsbehandelingen gegeven. Onze masseurs en beauty-specialisten leggen u volledig in de watten.

De sauna is duurzaam gebouwd en is daarmee ‘eco-chic‘. De saunabanken zijn opgemetseld, waardoor de te verwarmen ruimte kleiner wordt. De restwarmte van de sauna’s wordt gebruikt voor het verwarmen van de baden en de overige ruimte d.m.v. vloerverwarming. Het regenwater dat op het dakvalt wordt gefilterd en hergebruikt. Het hele fort is Led verlicht en de zon helpt mee met de opwekking van energie.