Kok vacature keuken Poterne Restaurant bij Fort Resort Beemster

Heb jij leidinggevende capaciteiten

En denk je graag mee over onze kaart?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe (junior) sous-chef?

Fort Resort Beemster is a luxury eco-chic wellness resort. We are located in the Unesco monument Fort on the Nekkerweg. The fort that used to house soldiers has been transformed into a unique Spa & Wellness, a hotel with 16 luxury rooms & suites, two restaurants (the Poterne restaurant and the wellness restaurant) and a hall with unique lounge terrace for weddings, meetings and parties.

Hospitality is our top priority. Our employees therefore work with passion and drive to please our guests and exceed their expectations. You come to us in a warm bath. We have a cozy and committed team. Besides hard work, we also love to party and have fun together.

Hoe ziet jouw dag als (junior) sous-chef er uit?

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant.
Als sous-chef ondersteun je de chef-kok. Bij afwezigheid van de chef ben je verantwoordelijk voor de leiding aan het keukenteam. Je stuurt medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor) bereiding en presentatie van gerechten. Je bent een sparringpartner voor de chef bij het ontwikkelen van de kaart. Daarnaast draag je zorg voor dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.
In onze keuken is altijd reuring. Daarom is het belangrijk dat jij goed kunt schakelen en onder tijdsdruk kunt werken. Er heerst een goede werksfeer en er is ruimte om elkaar feedback te geven. Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team.
Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere dag vrij om heerlijk te genieten. 

Wat vragen wij
Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden

 • You can switch gears well and work under time pressure
 • You have leadership skills
 • You are a true team player
 • You can plan and organize well and work in a structured way
 • You always keep an eye on quality and hygiene


Wat bieden wij
Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

 • A good salary
 • 25 vacation days (on a full-time basis)
 • Travel reimbursement
 • Free Spa & Wellness entrance
 • Employee discounts on beauty treatments, massages and products, among others
 • A three-course dinner for two if you introduce a new colleague
 • Staff drinks and outings


How to proceed

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatie en je CV naar onze chef Paul de Graaf: paul@fortresortbeemster.nl.
Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Paul, dan neemt hij contact met je op. Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze chefs om je een goede indruk te geven van de functie.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

What are you looking for?