Kok vacature keuken Poterne Restaurant bij Fort Resort Beemster

Heb jij leidinggevende capaciteiten

En denk je graag mee over onze kaart?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe (junior) sous-chef?

Le Fort Resort Beemster est un centre de bien-être éco-chic de luxe. Nous sommes situés dans le Fort, monument de l'Unesco, sur la Nekkerweg. Le fort qui abritait des soldats a été transformé en un Spa & Wellness unique, un hôtel de 16 chambres et suites de luxe, deux restaurants (le restaurant de la Poterne et le restaurant du bien-être) et un hall avec une terrasse unique pour les mariages, les réunions et les fêtes.

L'hospitalité est notre priorité absolue. Notre personnel travaille donc avec passion et dynamisme pour satisfaire nos clients et dépasser leurs attentes. Vous venez à nous dans un bain chaud. Nous avons une équipe sympathique et engagée. En plus de travailler dur, nous aimons aussi faire la fête et nous amuser ensemble.

Hoe ziet jouw dag als (junior) sous-chef er uit?

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant.
Als sous-chef ondersteun je de chef-kok. Bij afwezigheid van de chef ben je verantwoordelijk voor de leiding aan het keukenteam. Je stuurt medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor) bereiding en presentatie van gerechten. Je bent een sparringpartner voor de chef bij het ontwikkelen van de kaart. Daarnaast draag je zorg voor dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.
In onze keuken is altijd reuring. Daarom is het belangrijk dat jij goed kunt schakelen en onder tijdsdruk kunt werken. Er heerst een goede werksfeer en er is ruimte om elkaar feedback te geven. Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team.
Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere dag vrij om heerlijk te genieten. 

Wat vragen wij
Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden

 • Vous pouvez passer d'une vitesse à l'autre et travailler sous pression.
 • Vous avez des compétences en matière de leadership
 • Vous avez l'esprit d'équipe
 • Vous savez planifier et organiser et travailler de manière structurée.
 • Vous gardez toujours un œil sur la qualité et l'hygiène


Wat bieden wij
Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

 • Un bon salaire
 • 25 jours fériés (sur la base d'un temps plein)
 • Remboursement des frais de voyage
 • Entrée gratuite au Spa & Wellness
 • Réductions pour le personnel sur les soins de beauté, les massages et les produits, entre autres.
 • Un dîner de trois plats pour deux personnes si vous présentez un nouveau collègue.
 • Boissons et sorties du personnel


Comment procéder

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatie en je CV naar onze chef Paul de Graaf: paul@fortresortbeemster.nl.
Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Paul, dan neemt hij contact met je op. Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze chefs om je een goede indruk te geven van de functie.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Que cherchez-vous ?