Kok vacature keuken Poterne Restaurant bij Fort Resort Beemster

Heb jij leidinggevende capaciteiten

En denk je graag mee over onze kaart?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe (junior) sous-chef?

Das Fort Resort Beemster ist ein luxuriöses Wellness-Resort im Öko-Chic-Stil. Wir befinden uns in dem Unesco-Denkmal Fort am Nekkerweg. Das Fort, in dem früher Soldaten untergebracht waren, wurde in ein einzigartiges Spa & Wellness, ein Hotel mit 16 luxuriösen Zimmern und Suiten, zwei Restaurants (das Restaurant Poterne und das Wellness-Restaurant) und einen Saal mit einzigartiger Lounge-Terrasse für Hochzeiten, Tagungen und Feste verwandelt.

Gastfreundschaft ist unsere oberste Priorität. Unsere Mitarbeiter arbeiten daher mit Leidenschaft und Elan daran, unsere Gäste zufrieden zu stellen und ihre Erwartungen zu übertreffen. Du kommst zu uns in ein warmes Bad. Wir haben ein freundliches und engagiertes Team. Neben harter Arbeit lieben wir es auch, gemeinsam zu feiern und Spaß zu haben.

Hoe ziet jouw dag als (junior) sous-chef er uit?

Onze keuken bevindt zich letterlijk en figuurlijk in het hart van het Fort. Dit is de plek waar jij komt te werken en gaat zorgen dat onze gasten culinair onvergetelijk in de watten worden gelegd. Je werkt zowel voor ons wellness restaurant als het Poterne Restaurant.
Als sous-chef ondersteun je de chef-kok. Bij afwezigheid van de chef ben je verantwoordelijk voor de leiding aan het keukenteam. Je stuurt medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor) bereiding en presentatie van gerechten. Je bent een sparringpartner voor de chef bij het ontwikkelen van de kaart. Daarnaast draag je zorg voor dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.
In onze keuken is altijd reuring. Daarom is het belangrijk dat jij goed kunt schakelen en onder tijdsdruk kunt werken. Er heerst een goede werksfeer en er is ruimte om elkaar feedback te geven. Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team.
Ja, een weekenddag en een feestdag werken hoort bij deze baan, maar daardoor ben jij wel op een andere dag vrij om heerlijk te genieten. 

Wat vragen wij
Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden

 • Sie können gut schalten und unter Zeitdruck arbeiten
 • Sie haben Führungsqualitäten
 • Sie sind ein echter Teamplayer
 • Sie können gut planen und organisieren und arbeiten strukturiert
 • Sie haben immer ein Auge auf Qualität und Hygiene


Wat bieden wij
Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

 • Ein gutes Gehalt
 • 25 Urlaubstage (auf Vollzeitbasis)
 • Reisekostenerstattung
 • Freier Eintritt in Spa & Wellness
 • Ermäßigungen für das Personal bei Schönheitsbehandlungen, Massagen, Produkten und vielem mehr
 • Ein Drei-Gänge-Menü für zwei Personen, wenn Sie einen neuen Kollegen vorstellen
 • Mitarbeitergetränke und -ausflüge


Wie man vorgeht

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatie en je CV naar onze chef Paul de Graaf: paul@fortresortbeemster.nl.
Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Paul, dan neemt hij contact met je op. Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze chefs om je een goede indruk te geven van de functie.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Wonach suchen Sie?