Vergaderbreaks

Voor een energieke start of break

STRESSMANAGEMENT

Spanning en stress: we hebben er allemaal mee te maken. Stress is een activatie van ons lichaam en brein, en is zeer functioneel als er daadwerkelijk gevaar dreigt. Maar wat als het gevaar is geweken. Hoe herpak jij weer je rust? Hoe kun je dit managen?
René Valk heeft voor jou en je team een aantal direct toepasbare tools. Een kalm lichaam en brein, zorgt voor nieuwe heldere energie. Zo ontwikkelt jouw bedrijf en jouw team zich gezond door. Een ontspannen start, break of afsluiting van elke vergadering.

Duur ca. 1 à 1,5 uur

Vergaderbreak Stressmanagement Vergaderen bij Fort Resort Beemster
Vergaderbreak Powerbreathing Vergaderen bij Fort Resort Beemster

Powerbreathing

Ervaar de kracht van bewust ademhalen. De energieke start (of break) van elke vergadering.
Met aandacht voor ademhalingstechnieken, (her)vind je meer rust en leer je hoe je je mentale en fysieke kracht kunt vergroten. Deze aspecten zijn voor iedereen individueel waardevol, maar zijn nog krachtiger als je dit samen ervaart met jouw team. Een goede start of break van je vergadering om daarna de koppen weer bij elkaar te kunnen steken.

Duur ca. 1 à 1,5 uur

IJsbad experience

Even uit het hoofd en in het lichaam. Een vergadering of zakelijke meeting vereist focus van het brein. Hoe fijn is het om vooraf, tussentijds of na afloop het hoofd weer even rust te geven?
Ervaar in een korte sessie de ademhalingsoefening van Wim Hof en maak kennis met blootstelling aan kou. Met een paar simpele technieken leer je omgaan met een uitdaging en word je weer comfortabel in een oncomfortabele situatie.

René Valk, gecertificeerde Wim Hof instructeur, neemt je mee in de methode van Wim Hof (The Iceman).

Duur ca. 1 à 1,5 uur.

Alleen de handen, polsen en armen zullen blootgesteld worden aan de kou.

 

Vergaderbreak IJsbad Experience Wim Hof Methode Fort Resort Beemster
Vergaderbreak Winterwandeling Vergaderen bij Fort Resort Beemster

Winterwandeling

Een wandeling van circa 5 kilometer volgens de Wim Hof Methode.

Met elkaar even de benen strekken en een luchtje scheppen tijdens een uitdagende winterwandeling. Het maakt je team fysiek en mentaal weerbaarder. De kou trotseren doe je door middel van je ademhaling en mindset. Dat wil niet zeggen dat het voor iedereen even gemakkelijk is en daarom gaat trainer René Valk jullie graag voor en geeft uitleg en oefeningen.

Duur ca. 1 à 1,5 uur

De winterwandeling is te boeken van november t/m februari.
Gekleed in korte broek en t-shirt (optioneel)

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Search