Fort Resort Beemster

Een warm bad van gastvrijheid

Beleef eco-chic wellness

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren.

Geniet van weldadige baden en sauna’s, ontspan lichaam en geest, onthaast en kom in balans. Na dit bad van gastvrijheid, gastronomie en wellness voel je je weer volledig opgeladen.

Zwembad sauna Fort Resort Beemster
Hamam ritueel Fort Resort Beemster

Ontspan lichaam en geest

In de luxe spa verwennen onze masseurs en beautyspecialisten onze gasten met de heerlijkste behandelingen. Kom je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling, massage of een traditionele hamam.

Voel de ontspanning en straal van binnenuit.

Beleef ONZE arrangementen

Wil je genieten van een complete wellness beleving? Kies dan voor een van onze arrangementen.
We hebben arrangementen met behandelingen, culinaire verwenmomenten en overnachtingen. 

Eten wellness sauna Beemster

Chef’s Arrangement

Favoriet wellness arrangement. In dit arrangement zit Spa & Wellness entree en één smoothie met maaltijdsalade naar keuze. Ideaal voor een ontspannen wellness dag.  Wanneer kom jij genieten?

 

Vleermuissauna Fort Resort Beemster wellness resort

FORTUINLIJK GENIETEN

Fortuinlijk Genieten in onze Spa & Wellness. Overnachting in een luxe kamer en genieten van een gastronomisch viergangen verrassingsdiner en glas Prosecco in ons Poterne restaurant. Alles voor een heerlijke wellness beleving.

Buitenzwembad Fort Resort Beemster

ROMANTISCH GENIETEN

Een romantisch verblijf in een prachtige suite. Geniet van een heerlijk schuimbad met kaarsjes en een fles bubbels. Gastronomisch genieten in ons Poterne restaurant en een dag volledig ontspannen in onze Spa & Wellness.

Hamam behandeling bij Fort Resort Beemster

Hamam arrangement

Ervaar de traditionele hamam en geniet de hele dag van onze wellnessfaciliteiten. Je krijgt tijdens je verblijf een kopje muntthee en krijgt een mooie hamamdoek mee naar huis.

Hottub hotelkamer Fort Resort Beemster

BALI ARRANGEMENT

Unieke ervaring op ons eiland klein Bali. Slapen onder de sterrenhemel en genieten van een prachtig uitzicht vanuit je privé buitenbad. Een onvergetelijke beleving.

 

Ontwaak op een unieke plek

Na een dag genieten in onze Spa & Wellness is er niets fijner dan te blijven nagenieten. 

Overnacht in een van de prachtige luxe kamers of suites voor een ultieme wellness beleving. Of slaap onder de sterrenhemel op eiland Klein Bali.

Hotelkamer op Klein Bali, Fort Resort Beemster
Culinair diner Poterne Restaurant Fort Resort Beemster

Proef pure smaken

Onze Chef en zijn team bereiden dagelijks verse seizoensgebonden gerechten met (h)eerlijke streekproducten uit de prachtige Beemsterpolder en omstreken.

Ons Poterne restaurant wordt aanbevolen door de Michelin gids.

 

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoeken