Sportmasseur

luxe wellness resort | gezellig team | passie

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een sportmasseur

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort. We zijn gevestigd in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg. Het fort waar vroeger soldaten gevestigd waren, is omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness, een hotel met 16 luxe kamers & suites, twee restaurants (het Poterne restaurant en het wellness restaurant) en een zaal met uniek loungeterras voor huwelijken, vergaderingen en feesten.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken dan ook met passie en gedrevenheid om het onze gasten naar de zin te maken en hun verwachtingen te overtreffen. Je komt bij ons terecht in een warm bad. We hebben een gezellig en betrokken team. Naast hard werken zijn we ook gek op een feestje en gezellige uitjes met elkaar.

Hoe ziet jouw dag als sportmasseur in ons luxe wellness resort er uit?

Onze gasten komen bij ons om een dag te ontspannen en te genieten. Een massage mag hierbij niet ontbreken. Is jouw grote passie het in de watten leggen van gasten en hun verwachtingen te overtreffen? Dan zijn we op zoek naar jou.
Jij bent gastgericht, werkt met een glimlach op je gezicht en hebt zin om onze gasten een ontspannen dag te bezorgen. Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden.
Wij staan open voor creatieve ideeën en je hebt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien in het team. Er heerst een goede werksfeer en er is ruimte om elkaar feedback te geven.

Wat bieden wij

Je komt werken in een gezellig, dynamisch team. Je werkt in een prachtige omgeving waar gasten komen voor een ontspannen beleving. Verder bieden wij:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
  • Reiskostenvergoeding
  • Gratis Spa & Wellness entree
  • Personeelskorting op schoonheidsbehandelingen, massages, beautyproducten en in onze restaurants
  • Een driegangendiner voor twee personen als je een nieuwe collega aandraagt
  • Personeelsborrels en -uitjes


Hoe nu verder

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatiebrief en je CV naar (spa@fortresortbeemster.nl).

Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op.
Het is ook mogelijk om een paar uur vrijblijvend mee te lopen of een gesprek te voeren met een van onze sportmasseurs om je een goede indruk te geven van de functie.

Waar bent u naar op zoek?