Loading...

High tech natural cosmetics

Team Dr Joseph is 100% gecertificeerd biologisch en combineert natuurlijke ingrediënten met high tech van nu, zodat u direct en langdurig resultaat zult zien. Tijdens alle behandelingen kiezen we producten die specifiek voor uw huid van toepassing zijn.

Het beste van 2 werelden; de oude wijsheid van volksgeneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten. Samen met de puurste stoffen uit de vindingrijke natuur en de meest verfijnde technologie. Geen laboratorium is groter dan de tuin van Team Dr Joseph. Als zij in hun tuin werken ervaren ze eerbied voor de natuur. Bij de selectie van werkzame stoffen is zuiverheid, kwaliteit en duurzame biologische teelt van grootste waarde. Alle producten van Team Dr Joseph zijn 100% natuurlijk. Zes jaar hebben zij er over gedaan om een 100% natuurlijk conserveringsmiddel te creëren, door middel van vitamine en krachtige werkstoffen uit planten.

reserveren

Intense purifying face treatment

50 min. – € 65,-

Een diep reinigende behandeling met actieve natuurlijke werkstoffen volgens de methode van Team Dr Joseph. Na de behandeling heeft u weer een frisse teint en vitale uitstraling.

De behandeling wordt opgebouwd met de volgende methoden; huidanalyse, lymfe stimulerende massage, warme kruidenkompressen, zuiverende peeling, diepte reiniging d.m.v. massage met cupping, het verwijderen van onzuiverheden, het bijwerken van de wenkbrauwen (wenkbrauwen gemodelleerd? Reserveer epileren er als ‘extra’ bij) en een intens masker, tijdens de inwerking van het masker een nek, schouder en hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag/oogverzorging.

reserveren
https://fortresortbeemster.xplanonline.com/new-reserve/4-gezichts----amp--lichaamsbehandelingen

Cellular recreation face treatment

80 min. – € 98,50

Een zeer uitgebreide behandeling met actieve natuurlijk werkstoffen volgens de methode van Team Dr Joseph. Met direct resultaat en een ontspannen verwenmoment voor u zelf.

De behandeling wordt verder opgebouwd met de volgende methoden; huidanalyse, lymfe stimulerende massage, warme kruidenkompressen, zuiverende peeling, dieptereiniging d.m.v. massage met cupping, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, speciaal serum, gezichtsmassage, een intens masker, tijdens de inwerking van het masker een nek, schouder en hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag/oogverzorging.

reserveren

Advanced bio lifting face treatment

110 min. – € 132,-

Het complete programma met actieve natuurlijke werkstoffen volgens de methode van Team Dr Joseph afgestemd op uw huidbehoeften. Na de behandeling voelt de huid schoon, uw gezicht straalt en u voelt zich energiek en ontspannen.

De behandeling wordt opgebouwd met de volgende methoden; huidanalyse, lymfe stimulerende massage, warme kruidenkompressen, zuiverende peeling, diepte reiniging d.m.v. massage met cupping, het verwijderen van onzuiverheden, het modelleren van de wenkbrauwen, speciaal serum,  bio-energetische liftende drukpuntmassage en kruidenstempels, intensief masker, tijdens de inwerken van het masker een nek, schouder en hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag/oogverzorging.

reserveren
https://fortresortbeemster.xplanonline.com/new-reserve/4-gezichts----amp--lichaamsbehandelingen

Extra’s

Epileren  15.min – € 15,-
Verven wimpers   15.min – € 15,-
Verven wenkbrauwen 15.min – € 15,-
Epileren&verven wenkbrauwen of wimpers 25.min – € 25,-
Harsen kin of bovenlip  15.min – € 15,-

reserveren