Menu

BIJZONDER SAMENZIJN

OP EEN UNIEKE PLEK

Vergaderingen, (bedrijfs)feesten & meer

Fort Resort Beemster is een Unesco monument gelegen in Werelderfgoed de Beemster op slechts 20 minuten van Amsterdam. De sfeer, uitstraling, expertise én exclusiviteit maken van uw events, meetings, vergaderingen en bedrijfsfeesten een onvergetelijke happening. Het fort is een indrukwekkende metamorfose ondergaan, met behoud van originele kenmerken. Een combinatie van stijlvol en duurzaam. Duurzame pijlers; hergebruik van regenwater, een warmteterugwinningsysteem en drinkwater wordt hier gezuiverd en gebotteld.

Fort zaal & Poterne kamer

 De Fort zaal is licht, ruim en bijzonder door de authentieke fort muur en moderne kroonluchter. Deze zaal grenst aan het Poterne terras en is geschikt voor meetings & events tot 250 personen. De Poterne kamer ligt in het middenschip van het fort en is geschikt voor kleinere gezelschappen tot 30 personen en ideaal als subruimte. Het Poterne terras ligt tussen de Fort dijken, met mooi weer hangt hier een idyllische sfeer, met bar, buitenkeuken, loungebanken, hangmatten en een bedouin tent met gezellig haardvuur. Klik hier voor meer informatie & een impressie.

De Fort zaal van Fort Resort Beemster is multifunctioneel en ook zeer geschikt als zijnde vergaderlocatie.
Een bijzonder sfeervol Poterne terras van Fort Resort Beemster
Een bedrijfsfeest bij Fort Resort Beemster in de Fort zaal, vlakbij Amsterdam.
De Poterne kamer in het Poterne restaurant van Fort Resort Beemster is ideaal voor private dining en vergaderingen.
De prachtige Poterne kamer is bijzonder geschikt voor een diner of lunch in prive setting. Fort Resort Beemster ligt op slechts 20 kilometer van Amsterdam.
De Poterne kamer ligt in het middenschip van het fort en is bijzonder geschikt voor diner kleinere kring, maar ook voor vergaderingen.
Het Poterne terras is gezellig ingericht en is apart van de Spa & Wellness. Met mooi weer elke dag geopend voor koffie met gebak, lunch & diner. Leuk om te combineren met een fiets of wandeltocht in de Beemster.
Door de unieke ambiance en gastvrijheid is Fort Resort Beemster ook bijzonder geschikt voor vergaderingen. Vanuit de hoofdstad Amsterdam is deze locatie gemakkelijk bereikbaar.

Meer informatie