sauna

Bijzondere sauna’s

Een van de mooiste sauna’s met hotel van Nederland. In de bijzondere sfeer van het fort vind u unieke sauna’s. Ervaar de panoramasauna met uitzicht over de Beemster. Ontspan in de Kelo waar onze saunameesters dagelijks bijzondere opgietrituelen verzorgen. Of in een van de andere vier sauna’s. Neem een ontspannende duik in een van de binnen of buiten baden, blijf drijven in het zoutwaterbad en relax in het kruidenbad. Bij zomers weer is het heerlijk op ons strandje of in de ligweide in een hangmat.

Dagelijks worden er bijzondere rituelen verzorgt o.a. opgietingen, Finse kuusi scrub & klankschaalsessies. In de prachtige spa worden verschillende behandelingen gegeven: hammam-rituelen, lichaamspakkingen, massages, ANG en TEAM DR JOSEPH gezichtsbehandelingen & meer..

De sauna heeft een duurzaam eco-vriendelijk karakter. De banken zijn opgemetseld en de restwarmte wordt gebruikt voor het verwarmen van baden en overige ruimte met vloerverwarming. Het regenwater wordt gefilterd en hergebruikt. De zonnepanelen zorgen ook voor duurzame energie en het gehele fort is led verlicht.

Reserveer online & maak elke maand kans op mooie prijzen (o.a. wellness entreekaarten, overnachting, spa producten)!

Een rondleiding door onze prachtige sauna? Klik hier! Reserveren klik hier!

Klantbeoordelingen