Menu

GENIET VAN BIJZONDERE

OPGIETINGEN, KLANKSCHAALSESSIES & MEER

Warmte & geurbelevenis | kelosauna

12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.30 – 20.30 – 21:30
Wij zijn enorm blij dat we toestemming hebben van het RIVM om weer ‘opgietingen’ te mogen gaan geven. Het zal er nog tijdelijk anders aan toe gaan dan voorheen. We mogen namelijk geen wappers van persoon naar persoon geven. Daarnaast werken we met enkel milde etherische oliën. Sommige oliën zouden mogelijk hoestprikkels veroorzaken en dat willen we uiteraard voorkomen. Omdat we geen persoonlijke wappers mogen geven zal de sessie iets korter duren dan u van ons gewent bent. Maar u mag daarna natuurlijk nog even heerlijk blijven zitten en genieten van de aangename warmte en de bijzondere geuren.

Zolang de sessies nog niet zoals voorheen zijn, veranderen we de naam in ‘geur-warmte beleving’.
U kunt maximaal één warmte & geurbelevenis reserveren op de dag, zelf aan de balie.

Een ritueel waarbij etherische oliën aan het ijswater worden toegevoegd. De oliën hebben een bijzondere werking op lichaam & geest. Het mengsel van water en oliën wordt over de kachel gegoten. De warme stoom wordt d.m.v. wapperingen met een handdoek verplaatst. Effect: de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur nemen toe waardoor het lichaam gaat transpireren. Wie regelmatig een opgieting ervaart, zal merken dat de weerstand verbetert.

Klankschaalsessie | Zoutgrotsauna

15.00 – 16.45 – 17:45  > € 3,50 p.p.p.s.
Een klankschaal is een muziekinstrument in de vorm van een schaal, dat vervaardigd is uit een legering van verschillende metalen. Als de schalen worden aangeslagen ontstaan er klanken, die als zeer ontspannend worden ervaren. De werking van een klankschaal volgt natuurkundige principes. Het lichaam bestaat voor 70% uit water, hierdoor kunnen de trillingen van de schalen veel effect bereiken zowel geestelijk als lichamelijk

Finse Kuusi scrub | stoombad

11.00 – 16:00 – 19:30 > € 1,50 p.p.p.s.
Biologische zeepvrije scrub gemaakt van dennenschors & lavendel voor een mooie huid.