Sauna met kids

Elke laatste zondag van de maand hebben we een speciale ‘familieochtend’ (m.u.v. oktober & december) van 8.30 tot 13.30 uur.
Let op: vanaf 10:00 uur zijn er ook andere gasten welkom. Kinderen vanaf 6 jaar (met zwemdiploma) kunnen nu ook ervaren hoe goed wellness kan zijn.
Fort Resort Beemster is geen zwemparadijs, wij willen iedereen vragen de stilte te respecteren, zodat het een heerlijke momentje van ontspanning wordt voor het hele gezin. Vanwege de veiligheid is het verplicht dat papa en/of mama bij de kids blijven. Wij verhuren geen badjassen en slippers voor de kids. Het is niet toegestaan om zelfgebrachte eten,- en drinkwaren te nuttigen.

Spa & Wellness entree kind € 12,50
Spa & Wellness entree ouder € 15,50

Kinderontspanningsmassage 15 minuten € 17,50 p.p.
Ontspanningsmassage waarin vooral gebruik gemaakt wordt van strijkingen over de spieren.
In deze korte massage maken kinderen kennis met het masseren. De rug, nek, schouders, armen en handen worden gemasseerd.
Exclusief voor de kinderen te reserveren.

Rassoul & scrub behandeling € 12,50 p.p.
De rassoul & scrub behandeling voor de kinderen vind plaats in de stoomcabine. Tijdens deze behandeling zullen de kinderen de warmte van de stoom ervaren gecombineerd met een scrub en kleipakking. Zowel met de scrub als met de klei kunnen de kinderen zichzelf insmeren en zal de behandelaar een verkoelende douche creëren met eucalyptus takken. Het ritueel wordt afgesloten met een kopje thee en Turks fruit.
Let op: reserveer je een behandeling voor je kind, dan is het verplicht om aanwezig te zijn in de cabine tijdens de behandeling.

reserveren familie ochtend