Sauna met je kinderen..

”Kinderen hebben de toekomst”. Daarom wilt  Fort Resort Beemster ook de kleintjes vanaf 6 jaar met zwemdiploma alvast kennis laten maken met de wereld van Wellness.Warm water, stomen, sauna’s en een speciale opgieting voor kinderen om 10:00 uur & om 11:00 uur. Wellness is goed voor groot en klein ook kinderen kunnen nu ervaren hoe goed wellness kan zijn!

Kinderen vanaf 6 jaar (met zwemdiploma, verplicht) zijn op de ”familie ochtend” (ongekleed) van harte welkom om samen met papa & mama te komen ”wellnessen”. Komen jullie ook genieten met de kids?

De volgende ‘familie ochtend’ is elke laatste zondag van de maand (niet in december) van 8:30 tot 13:30 uur (vanaf 10:00 uur zijn alle reguliere wellnessliefhebbers welkom.

€ 9,50 per kind
€ 12,50 per ouder
Neem zelf badjas, handdoeken & slippers mee, wij verhuren dit niet voor kinderen.

Vanaf mei is het ook mogelijk om de kinderen kennis te laten maken met onze spa behandelingen:

Kinderontspanningsmassage 15 minuten € 17,50 p.k.
Ontspanningsmassage waarin vooral gebruik gemaakt wordt van strijkingen over de spieren.
In deze korte massage maken kinderen kennis met het masseren. De rug, nek, schouders, armen en handen worden gemasseerd.

Rassoul & scrub behandeling € 12,50 p.k.
De rassoul & scrub behandeling voor de kinderen vind plaats in de stoomcabine. Tijdens deze behandeling zullen de kinderen de warmte van de stoom ervaren gecombineerd met een scrub en kleipakking. Zowel met de scrub als met de klei kunnen de kinderen zichzelf insmeren en zal de behandelaar een verkoelende douche creëren met eucalyptus takken. Het ritueel wordt afgesloten met een kopje thee en Turks fruit.

Let op: reserveer je alleen een behandeling voor je kind, dan is het verplicht om aanwezig te zijn in de cabine tijdens de behandeling.

Fort Resort Beemster is geen zwemparadijs en vraagt daarom aan alle ouders/verzorgers er op toe te zien dat de kinderen zich aanpassen en zich aan de algemene ”spel”regels houden. Zo wordt deze familie ochtend een heerlijk momentje van ontspanning voor het hele gezin!

Niet i.c.m. badenkaarten of jaarkaarten.
Let op: ouders met kinderen met zwembandjes zal de toegang worden ontzegd i.v.m veiligheid.

reserveren ‘familie ochtend’

Klantbeoordelingen