Onno Kokmeijer

11 t/m 13 juli in Fort Resort Beemster

Ter ere van 25 jaar UNESCO werelderfgoed Droogmakerij de Beemster komt sterrenchef Onno Kokmeijer drie dagen naar Fort Resort Beemster.

Van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli verzorgt hij een 5-gangen diner op het binnendijkse Poterne terras van Fort Resort Beemster dat voor deze gelegenheid summer chic wordt aangekleed. De dresscode is: summer chic.

Naast een diner op Michelin niveau geniet je deze avond van een feestelijk aperitief, tafelwater, koffie en thee met friandises en zomerse muziek. Je beleeft deze unieke culinaire ervaring voor € 210,00 per persoon.

Het bijpassend wijnarrangement kost € 75,00 per persoon. Een non-alcoholisch arrangement € 35,00.

Het diner start om 18.00 uur.

Reserveren

Mail je reservering naar beleving@fortresortbeemster.nl.
Vermeld hierbij met hoeveel personen je komt, je e-mailadres en telefoonnummer. Laat ons ook weten of je het wijnarrangement of non-alcoholisch arrangement wilt reserveren en vermeld eventuele dieetwensen of allergieën. 

Je reservering is pas definitief als je hier een bevestiging van hebt ontvangen.

OVer Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer behoort al vele jaren tot de absolute culinaire top. Sinds zijn 17e heeft hij gewerkt bij verschillende toprestaurants. In 2003 maakte hij de overstap naar Ciel Bleu** in het Okura Hotel in Amsterdam.

Na bijna 20 jaar beëindigt hij zijn carrière bij Ciel Bleu** en slaat nu een nieuwe richting in met consultancy, concept ontwikkeling en andere gastronomische uitdagingen in het binnen- en buitenland. Kokmeijers drijfveer is daarbij  een constante zoektocht naar perfectie in product, balans en verdieping van het ambacht.

Bijzonder plekje, uniek nachtje weg

Waar bent u naar op zoek?

Zoek

Asfalteringswerkzaamheden

Momenteel vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Nekkerweg. Wij zijn bereikbaar vanaf de Volgerweg.