Meditatiesessies met saunameester Jeroen

Onze saunameester Jeroen staat bekend om zijn zen opgietingen. De komende maanden zal hij daarnaast bijzondere meditatiesessies geven in onze Fortzaal*. 
Stap even uit de dagelijkse sleur en schakel van ‘doen’ naar ‘zijn’ gedurende deze sessies. Jeroen brengt een moderne mix van verschillende technieken. Regelmatig meditatietijd inplannen brengt veel meer dan alleen ontspanning. Het zorgt voor betere slaap, meer focus, minder angst en minder stress. 
De Tibetaanse klankschalen geven nog een extra dimensie aan de ontspanning en het loslaten van patronen.  

De eerste maandag van de maand kun je van half zeven tot half negen meedoen aan de meditatiesessie van Jeroen. Je kunt voor deze avond naar eigen wens een meditatiekussen, -krukje of -matje meenemen. Wij hebben zelf geen matjes beschikbaar. 
Deze meditatiesessies zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

De avond ziet er als volgt uit:

18.15 uur: inloop
18.30 – 19.15 uur: begeleide meditatie
19.15 – 19.30 uur: pauze
19.30 – 20.30 uur: stille meditatie en klankschalen

Na afloop is er ruimte om nog iets te drinken in het Poterne Restaurant.

De kosten voor deze meditatieavond zijn € 12,50 inclusief een kopje thee. 

Schrijf je nu in voor:

maandag 6 februari
maandag 6 maart
maandag 3 april

Mail naar info@fortresortbeemster.nl om je aan te melden.

Vermeld hierbij je naam, het aantal personen en de datum waarop je wilt deelnemen aan de meditatieavond. Je ontvangt van ons dan een betaallink en bevestiging van je reservering.

Over Jeroen
Na een tijd per toeval met Tibetaanse monniken en vluchtelingen doorgebracht te hebben in Nepal/Noord India, werd Jeroen zich bewust van het belang van uiterlijke en innerlijke vrijheid. Die vrijheid en techniek brengt hij al meer dan 13 jaar met passie naar mensen die op zoek zijn naar mooie reset momenten. 

* De Fortzaal is apart van de wellness.