Covid update 15 september 2021

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 september 2021 is bekend geworden dat er, ook na 25 september,géén coronatoegangsbewijs nodig is voor een bezoek aan sauna- en wellnessbedrijven. Dit is op 15 september bevestigd door het Ministerie van Economische Zaken aan de VNSWB (Vereniging Nederlandse Sauna en Wellnessbedrijven).

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij óók na 25 september minder gasten toe, waardoor jij nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Wél vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veilig bezoek. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten!

VOORAF RESERVEREN
Vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.

GEZONDHEIDSCHECK
Je bevestigt tijdens het maken van je reservering én
bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.

GEEF ELKAAR DE RUIMTE
De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Je houdt gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte.
Wel zo fijn voor jezelf en 
de ander.

WAS JE HANDEN
Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.

GEEN MONDKAPJES
Het dragen van een mondkapje niet verplicht.