Team Dr Joseph is 100% gecertificeerd biologisch en combineert natuurlijke ingrediënten met high tech van nu, zodat u direct en langdurig resultaat zult zien. Tijdens alle behandelingen kiezen we producten die specifiek voor uw huid van toepassing zijn.

Het beste van 2 werelden; de oude wijsheid van volksgeneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten. Samen met de puurste stoffen uit de vindingrijke natuur en de meest verfijnde technologie. Geen laboratorium is groter dan de tuin van Team Dr Joseph. Als zij in hun tuin werken ervaren ze eerbied voor de natuur. Bij de selectie van werkzame stoffen is zuiverheid, kwaliteit en duurzame biologische teelt van grootste waarde. Alle producten van Team Dr Joseph zijn 100% natuurlijk. Zes jaar hebben zij er over gedaan om een 100% natuurlijk conserveringsmiddel te creëren, door middel van vitamine en krachtige werkstoffen uit planten.

Een zeer uitgebreide behandeling met actieve natuurlijk werkstoffen volgens de methode van Team Dr Joseph. Met direct resultaat en een ontspannen verwenmoment voor u zelf.

De behandeling wordt opgebouwd met de volgende methoden; huidanalyse, lymfe stimulerende massage, warme kruidenkompressen, zuiverende peeling, dieptereiniging d.m.v. massage met cupping, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, speciaal serum, gezichtsmassage, een intens masker, tijdens de inwerking van het masker een nek, schouder en hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag/oogverzorging.

Extra:

Verven wimpers  15.min – € 17,50
Verven wenkbrauwen 15.min – € 17,50
wimpers en wenkbrauwen verven €28,50
Harsen kin of bovenlip 15.min – € 17,50

  • Zeer uitgebreide behandeling volgens methode van Team Dr Joseph
  • O.a. peeling, diepte reiniging, massage met cupping
  • Frisse teint & vitale uitstraling
80 min. € 103,-