Team Dr Joseph is 100% gecertificeerd biologisch en combineert natuurlijke ingrediënten met high tech van nu, zodat u direct en langdurig resultaat zult zien. Tijdens alle behandelingen kiezen we producten die specifiek voor uw huid van toepassing zijn.

Het beste van 2 werelden; de oude wijsheid van volksgeneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten. Samen met de puurste stoffen uit de vindingrijke natuur en de meest verfijnde technologie. Geen laboratorium is groter dan de tuin van Team Dr Joseph. Als zij in hun tuin werken ervaren ze eerbied voor de natuur. Bij de selectie van werkzame stoffen is zuiverheid, kwaliteit en duurzame biologische teelt van grootste waarde. Alle producten van Team Dr Joseph zijn 100% natuurlijk. Zes jaar hebben zij er over gedaan om een 100% natuurlijk conserveringsmiddel te creëren, door middel van vitamine en krachtige werkstoffen uit planten.

Het complete programma met actieve natuurlijke werkstoffen volgens de methode van Team Dr Joseph afgestemd op uw huidbehoeften. Na de behandeling voelt de huid schoon, uw gezicht straalt en u voelt zich energiek en ontspannen.

De behandeling wordt opgebouwd met de volgende methoden; huidanalyse, lymfe stimulerende massage, warme kruidenkompressen, zuiverende peeling, diepte reiniging d.m.v. massage met cupping, het verwijderen van onzuiverheden, het modelleren van de wenkbrauwen, speciaal serum,  biodynamische gezichtsmassage met kruidenstempels, intensief masker, tijdens het inwerken van het masker een nek, schouder en hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag/oogverzorging.

Extra:
Verven wimpers  15.min – € 17,50
Verven wenkbrauwen 15.min – € 17,50
Wimpers en wenkbrauwen verven €28,50
Harsen kin of bovenlip 15.min – € 17,50

  • Complete behandelingen volgens methode Team Dr Joseph
  • O.a. peeling, biodynamische gezichtsmassage met kruidenstempel
  • Ontspannen, verzorgd en direct resultaat
80 min. € 113,-