spa & wellness faciliteiten

 

‘Geniet van alle bijzondere Spa & Wellness faciliteiten van Fort Resort Beemster. Er zijn zeven bijzondere sauna’s o.a. houtgestookte kelosauna en een sauna met zoutstenen uit het Himalaya gebergte’.

 ‘Float en ontspan in het zoutwaterbad of relax in een van de andere vijf binnen,-
& buitenbaden’.  
‘Ontdek het bijzondere eiland klein Bali met een heerlijk zandstrand, natuurlijke zwemvijver, warmwater bron, meditatietuin met blote voetenpad & een shala om te relaxen bij het haardvuur’. 

Een heerlijke sauna, de zoutgrot sauna van Fort Resort Beemster.
Geniet van heerlijke baden zoals het bubbelbad en binnen zwembad.
In de ligweide is het goed vertoeven op mooie dagen. Lekker zonnen in de ligweide. Een verrijking in het aanbod van faciliteiten van Fort Resort Beemster.
In de Beemster is een geweldige plek voor zomerdag, namelijk het zandstrand van Fort Resort Beemster.

 ‘Na een bijzondere opgieting, afkoelen bij de sneeuwdouche en daarna wegdromen op een waterbed in de prachtige rustruimten’.

De houtgestookte sauna is gelegen in het dijklichaam van het fort. Met een prachtig glazendak en de haard is deze sauna extra bijzonder.

 

‘Ook één van onze bijzondere Spa & Wellness faciliteiten is onze luxe spa. Geniet in de luxe spa van heerlijke massages, gezichtsbehandelingen, hammam rituelen of een bodywrap’.

Het zoutwaterbad van Fort Resort Beemster is een bijzondere faciliteit hier kan je heerlijk floaten. Op slechts 20 minuten van Amsterdam. reservering geslaagfd.
Dit is een heerlijke plek voor een hammam ritueel in de Spa & Wellness van Fort Resort Beemster.
Fort Resort Beemster - Eiland _12
De Kelo sauna is opgebouwd uit 300 jaar oud dennenhout.‘Reserveer hier voor een heerlijk
verwen-moment bij Fort
Resort Beemster’

Beemster Wellness--6 kopie