WIJ ZIJN OPEN!

‘Update van 4 november 2020’

Gezond zijn én gezond blijven is in deze periode belangrijker dan ooit. Wij wisten het al wat langer, maar gelukkig erkent óók de overheid van de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek. Een bezoek aan een sauna helpt immers je immuunsysteem te versterken en je weerstand te verhogen.

Voor hotelgasten volledig geopend (inclusief restaurants). Hotelgasten kunnen heerlijk lunchen, dineren & ontbijten in het Poterne restaurant. Tijdens de lunch is het toegestaan om een badjas te dragen. Het wellness restaurant is gesloten.

Het is helaas niet toegestaan om na 20:00 ur alcohol houdende dranken te serveren of nuttigen in het restaurant. Als hotelgast heeft u het privilege om de gehele dag gebruik te maken van de Spa & Wellness van 10:00 – 23:00 uur. Hotelgasten kunnen uitsluitend één van de hotelarrangementen i.c.m. een viergangen diner reserveren.

Voor sauna gasten gedeeltelijk open. Ons wellness restaurant is tijdelijk gesloten daarom kunt u maximaal 5.5 uur bij ons verblijven, om uw veiligheid en gezondheid te waarborgen krijgt u bij inchecken een vitaliteitspakket om o.a. vocht en energie niveau op peil te houden. In het tasje zit; krentenbol, energiebar/mueslie reep, stuk fruit, flesje water en flesje sap.. Dit zit bij de entreeprijs inbegrepen. Het is niet mogelijk om eigen consumpties mee te nemen.

Met plezier kijken wij er naar uit om u te mogen verwelkomen!